top of page

Gjestebok

Azra sagt på Mar 31, 2015 9:14 PM

Det er mange som kalles dyrelskere og tilbyr opphold for dyr. Vi har opplevd forskjellige (desverre) men har blitt meget positiv overasket over både forhold og stell katten vår fikk i fjor. Ikke bare at kattepus vår Mats fikk bra rom og mat men den snille dama som tok seg av han har gitt han både trøst og klem. Vi fikk tilbake glad frisk og meget fint stelt katt. Det blir mye lettere å dra på ferie i år om han får plass der igjen etter at vi kan være sikker at han har det bra. Håper at vi sees i juli. hilsen Azra

Heidi og Stig sagt på Feb 2, 2015 2:43 AM

Takk for et flott pass av Tarzan og Brutus. Vi har allerede bestil nytt opphold ��

Therese Aasgaard sagt på Jan 13, 2015 3:49 PM

Tusen takk for at Lucy fikk tilbringe julen med dere og for at hun ble passet så godt på :) Veldig fornøyd.

Bodil Rønning sagt på Oct 9, 2014 6:17 AM

Takk til trivelige Tone for god pass av min kjære Mosi. Etter forrige gang han var i pensjon (annet sted), hadde han løs mage og virka litt stressa. Her derimot, var han veldig rolig og fin da jeg henta ham. Tydelig at han hadde fått godt stell- og FISK, som han simpelthen er helt vill etter! Takk igjen til Tone! Vi vender 'fryktelig' tilbake.... :-D

Anne sagt på Jun 17, 2014 1:06 AM

Katten vår, Varg, hadde det så fint på sist besøk at han booket nytt opphold med en gang! Lyst, fint og rent:) Han pleier å være veldig stresset når vi henter han fra kattepensjonat, men da vi hentet han herfra var han veldig rolig og trygg. Ingen tvil om at han har blitt tatt godt vare på:)

Selheim sagt på May 1, 2014 1:33 AM

Våre katt hadde det så fint da han var på besøk his Tone, han kom til ho skadet og da vi hentet han var han heilt bra! Kjempe bra kattepass! Tallfeste oss!

Vilde sagt på Mar 27, 2014 3:11 AM

Jeg takker for oppholdet på vegne av Prinsessa og Namira! :) Godt å vite at særingene mine ble tatt hånd om på beste måte.

Julia Semenova sagt på Feb 10, 2014 3:37 AM

Jeg reiser ofre på feire, og har hatt katten min på dyrehotell flere ganger, og har sett litt forskjellige tilbud. Dette er beste kattehotell jeg har noen gang sett. Store, rene, lyse bur, med et lite vindu, utgang et egen utebur og en utrolig koselig eier Tone, som har et stort hjerte for dyr. Meget fornøyd! Hilsen Julia:)

Unn sagt på Sep 25, 2013 0:39 AM

takk for 2 fine uker på kattepesnjonatet,skal jeg hilse og si fra Kisa :)fint og koseligt med både inne og utebur vi skal bruke samme 5 stjernes hotell neste gang vi skal ut å rejse ..

Jannike sagt på Jul 25, 2013 4:40 PM

Nupsi gleder seg til å komme på ferie på på søndag. Jeg har selv vært på inspeksjon her, store bur og egen lekeplass! ;) Kanskje møter Nupsi katten Murre ;) Vi er spente på utearealene, da de ikke var ferdige da jeg var på insp. En idylisk plass, hvor jeg håper Nupsi finner roen. Hilsen Jannike

Navnet ditt:*

Email-adressen din *: *

Skriv inn beskjeden din: *

* En gyldig email-adresse er påkrevd for å kunne sende beskjeder. Email-adressen din vil ikke bli publisert og kan heller ikke sees av andre.

bottom of page