top of page

Gjestebok

Ida Kjøren og Vegard Knutzen sagt på Jul 15, 2013 7:39 PM

Ettersom vi har bestilt hotellrom til kattepusen vår, Murre, i august så måtte vi selvsagt på inspeksjon for å se hva han har i vente. Vi ble postitivt overrasket! Store, fine, rene bur med egen "sovehule" og uteareal i rolige omgivelser. Det gledet oss også veldig å se at hotelleieren selv er en katteelsker som liker å bruke tiden sin på de små, lodne besøkende :) Her vet vi at Murre vil bli tatt vare på! Takk for at vi fikk komme på besøk! Sees i august :) Hilsen Ida og Vegard.

Ragnhild Rønning sagt på Jun 10, 2013 2:11 AM

Pusen vår har hatt det veldig godt med omsorg og stor tumleplass både i buret sitt og utenom;-) en uke på et tiltalende, rent, koselig 5 stjernes hotell. Anbefales på det varmeste! Vindu i alle bur!!

kirsti eidsvig sagt på May 29, 2013 0:27 AM

Har vært på "inspeksjon". Her er det lagt mye omsorg i bygning og drift av et lite kattepensjonat med store bur, tilhørende uteareal på gang. Her var det kjempefint og veldig koselig :-D Hilsen nøye katteeier

Navnet ditt:*

Email-adressen din *: *

Skriv inn beskjeden din: *

* En gyldig email-adresse er påkrevd for å kunne sende beskjeder. Email-adressen din vil ikke bli publisert og kan heller ikke sees av andre.

bottom of page